Onze vaste rots

Patty ‘party’ Ehrbecker - Vocals

Vormt samen met Lomon het fundament van de successen die Shaky Ground de afgelopen 20 jaar heeft gehad. Zingt alles recht wat krom is en lult loopzuiver elk feest naar een hoogtepunt.

Marion Blok - Vocals

De vocal coach, professor in de koortjes en verzorgt tegen een kleine meerprijs het haar van uw gasten in de pauzes!

Liselotte van Rijn - Vocals

Wat Bose allang wist wordt ons nu pas duidelijk. Ook aan een kleinere behuizing kan een dijk van een sound ontspruiten. Ze is nog mooier dan de roos in haar haar en dan die stem……..die stem……..mijn hemel, wat een stem…….

Rene Baas - Toetsen

Rene had eigenlijk Rene Eindbaas moeten heten. Ja echt, want kenners verbazen zich al jaren over de onbegrensde muzikaliteit en virtuositeit van deze vriendelijke baas. Hij speelde vele TV tunes in, maar de TV kan nu even uit, want bij Shaky speelt hij live!

Joost van Vlerken - Drums

Brabantse nachten zijn lang. En Brabantse drummers zijn.....fijn! Joost is onze Brabantse beuker.....of "beukert", zoals we in Rotterdam zeggen. Ons Joost komt nooit binnen zonder kloppen. Sterker nog, met zijn dubbele bassdrumklopper staat Joost avond aan avond garant voor een zaal vol bewondering.

Robert Lucas - Gitaar

Wilde (en wil) ooit drummer worden en dat is te horen in zijn befaamde ‘slagjes’. Strakker komen ze niet. Soleert nog steeds en geheel tegen de wens van zijn tandtechnisch adviseur in met zijn gebit!

Lomon Hofstede - Bas

Het zijn altijd de stillen……die bassisten……todat de versterker aangaat. Is samen met Joost als Bassie en Adriaan, als Amstel en bier, als sleutel en slot, als raam en kozijn en als Nick en Simon

Maarten van Os - Sax

Prince zei het al: ‘When I want sax, I call….Maarten van Os’. Beest, smaakvolle solist en womanizer zonder het zelf te weten. Speelde ooit bierfles-panfluit in een Heineken commercial en werkte onder andere met De Henkbent. 

Norman Pattiwael - Percussie

Onze rots in de branding. Met zijn potten en pannen van alle markten thuis. Zonder Norman klinken we niet zoals we moeten klinken. En dat is altijd ‘prima kassie’! ‘Kassie’???? Nee, heel veel ‘kassies’! Het lijkt wel een wereldwinkel! Norman deelde onder meer het podium met De Toppers en de Edwin Evers band. 

Debby 'Madame Jeanette' Sies - Vocals

Het motto 'je bent wat je eet' geldt zeker voor Debby. We hebben het hier wel over de pittigste Rock Chick van Den Haag en ver daarbuiten. Prinses on stage en in de keuken.
Naast Rock, Soul, Disco en Schlagers, ook de heerlijkste soto & sambal tomaat... ze draait er haar hand niet voor om!
Van hete pepers geniets je slechts 2 keer. Van Debby blijf je genieten. Wat een stem!!